Nieuws

Count your Blessings, not your problems

Hoe je met de juiste instelling en wat interessante experimenten, alle tekortkom… Lees meer

Voldoende Slapen is net zo essentieel als Voeding!

Het belang van een flinke dosis aan Vitamine Zzz… Lees meer

Hoe jij je Motivatie Motor weer kan laten gieren!

Chaos, Hysterie, Paniek, Radeloosheid.. kortom.. je ziet het even niet meer zitt… Lees meer

Ben jij klaar voor een LifeStyle Lente Schoonmaak?

Laat je inspireren door deze 7 LifeStyle Lente Schoonmaak Acties De lente is i… Lees meer

Gewoon… Op je best mogelijk zijn! Zo doe je dat, vanaf NU!

Ken je dat Calimero effect?


Een ander zit het ALTIJD mee! De ander heeft net een betere betaalde baan, een beter figuur, een leuker vriendje of vriendinnetje, altijd mazzel noem het maar.. Herkenbaar?

Op je Best zijn is geen kansspelletje
Het is makkelijker om op je BEST te zijn wanneer je overtuigd bent tot in het diepste van je cellen dat je het verdient. Het maakt niet uit wie je vader, wie je moeder is of waar je vandaan komt… Je hoeft er ook geen loterij voor te winnen… het gaat namelijk hier om… namelijk de keuzes die jij vanaf NU gaat maken.

Welke bagage neem je mee naar morgen?
Een tas vol zooi of ellende gaat je niet helpen om zo comfortabel mogelijk het leven te bewandelen. Je zult altijd opstakels tegen komen, maar zeg nou eerlijk… als je aan een sportwedstrijd mee gaat doen, dan ga je toch ook niet als enige met een rugzak vol zwaargewicht lopen? Tuurlijk niet! Kost meer energie en je presteert minder dan de rest.. Logisch? Neem alleen dat met je mee wat bruikbaar of waardevol genoeg is.

Wat helpt om het beste uit jezelf te halen?

ALLES!
Alles wat jij daarvoor nodig hebt. Experimenteer, probeer, kom in Actie en maak het waar! Of je het nu zoekt in Coaching, Counseling, een goed gesprek met je vriend(-in), kickboksen, vakantie, Reiki, vergeven, vernieuwen, los laten… Bevrijd jezelf van het verleden, neem mee wat je kan gebruiken en zet de rest bij het grofvuil of geef het weg, zodat een ander daar wat mee kan. Zadelt een ander jou met zijn problemen op? Geef de problemen vriendelijk terug. Bedank en ga op zoek naar mensen die je wel steunen. Doe wat voor jou werkt!

Vergeving als besluit
Soms blijven eigen gemaakte keuzes, die we later misschien anders gemaakt zouden willen hebben aan ons knagen. Of iemand heeft je iets aangedaan (bewust of onbewust) waar je tot nog toe geen begrip voor kon hebben.. “Vergeef”. Niet alleen voor de ander, maar vooral voor jezelf. Geef iets niet meer de aandacht wat vooral niet de moeite waard is of bijdraagt om op je best te zijn.

Vraag en u zult ontvangen
Wees hierin zo specifiek mogelijk. Want wat we willen, krijgen we soms op een presenteerblaadje. Zo wilde ik een groter huis met eigen praktijkruimte. Ik sprak het uit.. en een vriend die in de makelaardij werkt belde mij die week daarop direct met het nieuws dat hij iets geweldigs had en uniek in zijn prijs. Ik ging kijken.. en hij had gelijk.. Het enige was… dat ik niet goed had bedacht wat het voor effect zou hebben op de ander. In dit geval mijn partner en mijn kindje. Gaan wij hier gelukkig worden? Het gaat er om dat jij je fantastisch voelt, om op je Best te kunnen zijn. Weet daarom wat voor emotie daarvoor nodig is. Emoties zijn vaak de beste graadmeter voor keuzes en zorgen er voor dat jij je ook werkelijk op je best zult voelen. Voor ons misten we intimiteit in een groot huis.. Een kleiner huis zorgt er voor dat wij meer op ons best zijn. Zo werkt het dus.

Wachten op een vallende ster
Zou ik niet doen. Ik zou niet wachten op volle maan, of een teken uit de hemel, want op het moment dat je doet wat jij wilt om op je best te zijn is het je geluksdag! Gelukkig zijn is zoveel meer dan timing of geluk hebben, krijgen of winnen. Je hoeft ook niet je best te doen, om op je best te zijn. Begin er vandaag mee! Voel je vrij, vergeef, besluit en:
Be the Best!”

http://www.youtube.com/watch?v=5lpcWqecyak